fbpx
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Zwemdoppen

Oordoppen voor zwemmen

Voorkom surfers ear met oordoppen op maat

We willen allemaal kunnen genieten van een duik in het zwembad of een warme douche. Maar voor mensen met gevoelige gehoorgangen of buisjes is dat niet vanzelfsprekend. Gelukkig biedt Audinc Zwemmen een handige oplossing, namelijk zwem oordoppen op maat. Deze sluit de gehoorgang waterdicht af maar laat wel geluid door. Het is ook mogelijk om onze zwemdoppen met speciaal verwijderbaar koord te leveren voor tijdens het surfen of zeilen.

Omdat dit product door onze professionals wordt aangemeten, heb je de garantie van een perfecte pasvorm. Onze oordopjes zijn gemaakt van huidvriendelijk drijvend siliconen materiaal en zijn geschikt voor regelmatig gebruik.

Oorpijn en irritatie zijn verleden tijd met de Audinc Zwemdoppen.

Bekijk ook:

Zwemdoppen
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor zwemmers en surfers

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Rob Aardenburg
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Met de zoveelste ontsteking aan mijn oor is het zwemmen in een zwembad lastig. Bij Audinc heb ik oordoppen op maat voor zwemmen en heb ik geen last meer van mijn oren. Bij ieder die een zeer gevoelige gehoorgang heeft en wilt zwemmen kan ik ze aanbevelen!

Product: Dry Ears
Anoniem
5/5
Geschreven op 22 oktober 2021

Had mijn oortjes snel nodig en met de spoedlevering kreeg ik het ook heel snel binnen. Ook past het precies in mijn oren en waren de mensen erg behulpzaam. Dat is wel een leuk review waard 🙂

Product: Dry Ears
Sandra Meijers
5/5
Geschreven op 23 april 2020

Word profesioneel en precies op maat gemaakt. De mensen daar weten door de ervaring precies welk product je nodig hebt. Ik ben een tevreden klant!

Product: Dry Ears
Noah Zonneveld
5/5
Geschreven op 15 november 2019

Oordoppen passen precies in mijn oor. Ook krijg ik er een gratis schoonmaakset bij en mocht ik achteraf betalen. Op en top bedrijf!!! ga zo door

Product: Dry Ears
Schrijf zelf een review

Veel gestelde vragen over Zwemdoppen

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd ?

Bekijk onderstaande video.

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2022