100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Audinc gehoorbescherming in het Eindhovens Dagblad!

Audinc gehoorbescherming in het Eindhovens Dagblad!

16 juni 2019 | Geschreven door steven

Ondanks dat wij vrijwel ieder dag wel klanten mogen ontvangen stond er onlangs een wel heel bijzondere gast voor de deur. Het Eindhovens Dagblad kwam namelijk op bezoek. Ze wilde alles weten over gehoorbescherming en dan met name voor mensen die naar festivals en concerten gaan.

Vandaar dat we hierover uitgebreid gesproken hebben. Naast een krantenartikel hebben ze ook een video opgenomen waarin Steven enkele veel gestelde vragen omtrent gehoorbescherming beantwoord. Je kunt het eindresultaat hier bekijken.

Het is wat ons betreft zeer positief dat mensen gewezen worden op de gevaren van lawaai. Er zijn namelijk nog te weinig mensen die stilstaan bij de gevolgen die een langdurige blootstelling aan harde muziek kunnen veroorzaken. Het gaat hier niet alleen om blijvend gehoorverlies (wat al erg genoeg is). Veel mensen lopen na een tijdje ook tinnitus op. Dit is een aandoening waarbij er constant een geluid te horen is terwijl dit er eigenlijk niet is. Meestal is het vergelijkbaar met die piep die je na een discotheek bezoek hoort.

Gelukkig zal het gebruik van oordoppen je tegen deze kwalen kunnen beschermen. Alhoewel bijna alle soorten oordopjes de risico’s op gehoorschade doen afmeten is het niet ieder variant even zeker dat ze optimale bescherming bieden. Met name wegwerp oordopjes zijn niet altijd even betrouwbaar. Er is namelijk een kans dat ze in je oor stukgaan. Ook zijn er veel oordoppen die gewoonweg niet fijn zitten, waardoor mensen ze na een tijdje weer uitdoen.

Wie echter kiest voor op maat gemaakte gehoorbescherming zal gegarandeerd zijn van zowel de beste bescherming als optimaal comfort. Daarnaast zijn ze, zoals in de video ook gezegd wordt, voorzien van een speciaal muziekfilter waardoor gebruikers nog steeds volop van de muziek kunnen genieten.

Ben jij niet van de krant maar wil je toch meer informatie over otoplastieken? Dan zullen we ook voor jou uitgebreid de tijd nemen.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
gehoorbescherming op maatMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023