100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Geef oordoppen cadeau

Geef oordoppen cadeau

12 december 2022 | Geschreven door Martijn

Een origineel kerstcadeau kopen blijft een uitdaging. Want waar maak je tegenwoordig iemand nog blij mee? Of je ziet wat leuks, maar dan blijkt het minstens 3 weken te duren voordat het binnen is. Wij hebben echter een potentiele oplossing voor je.

Je hebt van die dingen die je altijd nog eens wilde kopen, maar waarbij het er maar niet van komt. Wij weten uit ervaring dat op maat gemaakte oordoppen ook in die categorie vallen. Veel mensen willen wel graag oordoppen aanschaffen om hun oren te beschermen tijdens het uitgaan, maar het komt er steeds niet van.

Vandaar dat wij cadeaubonnen aanbieden, waarmee mensen een setje oordoppen kunnen uitkiezen. Jij geeft je vriend/partner/familielid dus een bon, waarmee zij recht hebben op oordoppen naar keuze.

Je kunt kiezen uit meerdere varianten. Zo maken we oordoppen voor muzikanten, maar ook festivalbezoekers. Of mensen die in de bouw werken. Ook oordoppen die je helpen om goed te kunnen slapen zijn een optie.

De volledige lijst met oordoppen is hier te vinden.

Je vraagt jezelf nu misschien af ”waarom zou men een cadeaubon willen? Geld is toch net zo handig?” Al zijn wij het daar niet helemaal mee eens. Want wanneer je geld geeft is de kans groot dat het op gaat aan alledaagse zaken. Met een cadeaubon weet je zeker dat het bij een bepaalde partij besteedt wordt.

We hebben locaties in Eindhoven, Amsterdam maar kunnen in principe naar alle adressen in Nederland en Vlaanderen komen. In sommige gevallen enkel tegen een kleine meerprijs, maar gezien onze ruime klantenkring kan het ook voorkomen dat we op een bepaalde datum bij jou in de buurt zullen zijn.

Oordoppen zijn misschien niet zo leuk als een puppy of gloednieuwe 4k-televisie. Al is het wel origineel…en goed voor je oren.

Mocht jij interesse hebben, neem dan eens gerust contact op voor de mogelijkheden. Of bestel direct een cadeaubon.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
gehoorbescherming op maatMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023