100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Gehoorbescherming Industrie

Gehoorbescherming Industrie

4 april 2023 | Geschreven door Steven

Wij maken gehoorbescherming voor de industrie voor iedereen persoonlijk op maat.

Daarom worden onze oordoppen voor de industrie ook erg gewaardeerd.

Bekijk nu onze professionele oordopjes!

Geluidsoverlast in de industrie en de gevolgen hiervan

In een industrieomgeving is er altijd lawaai van bijvoorbeeld machines. Als uw industriearbeiders gedurende de hele werkdag blootgesteld worden aan te harde geluiden, kan dit leiden tot blijvende schade in het oor, zoals gehoorvermindering, oorsuizen of het waarnemen van een pieptoon. Maar dat is niet het enige punt.

Meer schade dan je doorhebt

Overmatige blootstelling aan hoge geluidsniveaus kan ook een verhoogde bloeddruk tot gevolg hebben en uw werknemers kunnen last krijgen van concentratiestoornissen, stress en vermoeidheid. Het is dan ook essentieel dat u als werkgever maatregelen treft om uw mensen hiertegen te beschermen.

Goede gehoorbescherming mag daarom niet ontbreken op de werkplek. Hierbij kunt u denken aan oordoppen op maat, oftewel otoplastieken. We geven u hieronder graag meer informatie over onze gehoorbescherming.

Waarom kiezen voor gehoorbescherming?

Door het tegengaan van overbelasting van het gehoor beschermt u het gehoor van uw industriemedewerkers perfect. Maar welke meerwaarde heeft deze vorm van gehoorprotectie nog meer?

Om te beginnen zijn de otoplastieken prettig om te dragen en het filter realiseert een optimaal behoud van het geluid zonder enige vervorming. Dit verhoogt het concentratieniveau van de medewerkers in de industrie. Daarnaast is het van belang dat het gehoor niet geheel afgesloten wordt. Het is immers belangrijk dat uw personeel in contact blijft met de omgeving, zodat er nooit een onveilige werksituatie kan ontstaan. Ook is het niet nodig om de oordoppen uit de oren te halen om een gesprek te voeren. Zo kunnen uw medewerkers gewoon met elkaar blijven communiceren.

Oordoppen op maat

Om ervoor te zorgen dat uw werknemers de gehoorbescherming comfortabel kunnen dragen, maken we de gehoorprotectie op maat voor uw industriemedewerkers. Onze oordoppen industrie op maat worden vervaardigd met een speciale techniek en flexibele materialen die ervoor zorgen dat de Audinc gehoorbescherming industrie op een natuurlijke manier in de gehoorgang passen.

Dankzij de duurzame materialen gaan ze voor lange tijd mee en zijn ze nagenoeg onzichtbaar. Ook biedt Audinc gehoorbescherming met filters aan die speciaal geschikt zijn voor uw arbeidssituatie. Wilt u meer weten over onze otoplastieken? We staan graag tot uw beschikking voor het doen van een geluidsmeting, het afnemen van gehoortesten, het geven van voorlichting en het aanmeten van gehoorbescherming. Informeer ook naar onze prijzen of vraag een offerte aan!

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
gehoorbescherming op maatMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023