100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Gehoorbescherming Voedingsindustrie

Gehoorbescherming Voedingsindustrie

7 april 2023 | Geschreven door Steven

De voedingsindustrie is misschien wel een van de meest lawaaierige industrieën. Bij de verschillende productieprocessen worden namelijk machines ingezet en dit zorgt voor het nodige kabaal. Juist omdat machines veel lawaai genereren is gehoorbescherming op maat voor de voedingsindustrie belangrijk.

Goede otoplastieken zorgen voor een optimale bescherming van het gehoor. Daarnaast brengen ze ook allerlei andere voordelen met zich mee. Waarom is de juiste gehoorbescherming belangrijk in de voedingsindustrie en welke voordelen levert het werknemers op? Audinc vertelt u er alles over.

Bekijk nu onze professionele oordopjes!

Otoplastieken voor de foodindustrie

In de voedingsindustrie is het hard werken. Dit weet u als geen ander. Bovendien produceren machines het nodige lawaai. Hoewel het geluid meestal onder de 90 decibel blijft, is het geluid vaak wel monotoon en continu aanwezig. Een productielijn draait de hele dag door en dit is toch anders dan herrie in bijvoorbeeld de bouwsector.

Onderschat het lawaai niet

Juist omdat het geluid continu aanwezig is, komt het aan op goede gehoorbescherming. Het is een feit dat gehoorschade vaak ongemerkt wordt opgelopen en daarom zijn otoplastieken van groot belang. Audinc is hét adres in uw zoektocht naar goede gehoorprotectie voor iedereen die in de voedingsindustrie werkzaam is.

Gehoorbescherming conform HACCP-richtlijnen

Audinc heeft voor allerlei doeleinden en industrieën de juiste gehoorbescherming op maat in petto. Dus ook voor de voedingsindustrie verzekeren we u van optimale gehoorprotectie voor zowel medewerkers als uzelf. De oordoppen die u bij ons bestelt, voldoen volledig aan de HACCP-richtlijnen. Deze regels zijn er onder andere voor het waarborgen van de voedselkwaliteit, maar worden ook toegepast bij de verschillende productieprocessen in de voedingsindustrie.

Veilige werkomgeving

Alleen al om die reden loont het om otoplastieken aan te schaffen voor uw bedrijf. U geeft namelijk perfect vorm aan een veilige werkomgeving voor uw werknemers.

Bekijk nu onze professionele oordopjes!

Vraag een offerte aan voor gehoorbescherming op maat

Neemt u gehoorbescherming op maat serieus en zoekt u om die reden otoplastieken waar uw werknemers echt iets aan hebben? Audinc heeft de allerbeste gehoorbescherming voor u in de aanbieding. We nemen het gehoor van werknemers uiterst serieus en hebben daarom de juiste beschermingsproducten in het assortiment. Voor gehoorprotectie op maat zit u bij ons dus helemaal goed.

We streven continu naar de hoogste kwaliteit en dat allemaal voor een scherpe prijs. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan en laat ons u helpen aan oordoppen die voldoen aan de geldende HACCP-richtlijnen.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
gehoorbescherming op maatMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023