fbpx
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Motor oordoppen kortingsweken 2021

Motor oordoppen kortingsweken 2021

5 februari 2021 | Geschreven door Martijn

Een goed gehoor is een waardevol bezit. Al word je als motorrijder vrijwel continue geconfronteerd met factoren die de oren kunnen beschadigen. Met name het windruis veroorzaakt regelmatig gehooraandoeningen. Gezien dit proces geleidelijk aan verloopt worden de gevolgen vaak onderschat. Gelukkig is er een comfortabele manier om jezelf tegen gehoorschade te beschermen.

Motorrijden is één van de weinige activiteiten die in deze bijzondere periode nog gewoon toegestaan is. Reden genoeg om eens vaker de weg op te gaan. Het is hierbij wel belangrijk om rekening te houden met het lawaai. Zowel de motor zelf als het windruis produceren veel geluid. Dit is voor 5 minuten nog niet zo erg, maar kan op lange termijn veel ellende veroorzaken. Zo zijn er steeds meer motorrijders die last hebben van gehoorverlies of tinnitus.

Gehoorbescherming is hierin een uitkomst. Al zijn er veel motorrijders die vinden dat oordoppen niet fijn zitten. Wij van Audinc maken onze gehoorbescherming echter op maat. Hierdoor zijn we instaat om oordoppen te maken die precies zijn afgestemd op jouw oren. Dit zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten. Ook kun je kiezen tussen hard en zacht materiaal, om zo optimaal comfort te garanderen. Het ingebouwde filter zorgt ervoor dat verkeerssignalen nog wel waarneembaar zijn. We kunnen je verzekeren dat veel van onze klanten inmiddels niet meer zonder willen.

Naast het beschermen van je oren kunnen onze oordoppen voorzien worden van ingebouwde speakers en/of bluetooth, net wat jij wilt. We hebben momenteel een interessante kortingsactie lopen, dus kijk bij interesse vooral even op onze website: audinc.nl/korting

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming voor motor
oordoppen motorMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2022