100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Motorbeurs bedankt! (+ Motor oordoppen bestellen)

Motorbeurs bedankt! (+ Motor oordoppen bestellen)

27 februari 2023 | Geschreven door Martijn

Het afgelopen weekend hebben we weer op de Motorbeurs in Utrecht gestaan. In deze blog lees je hoe we dit hebben ervaren. Daarnaast hoef je niet getreurd te zijn wanneer je de beurs gemist hebt. Want door middel van onze website kun je alsnog Motor oordoppen bestellen.

Ook in 2023 was een groot deel van het Audinc team aanwezig op de Motorbeurs. Wederom hadden we een eigen stand, waar we veel motorrijders hebben mogen ontvangen. Naast het geven van advies hebben we ook vele mensen ter plekke kunnen aanmeten. Dit houdt in dat we bij hen een afdruk van het gehoor hebben gemaakt. Dit gebruiken we vervolgens om er een uniek setje oordoppen van te maken, dat precies in de gehoorgang van de betreffende klant past. Deze perfecte pasvorm zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook betere bescherming tegen lawaai. Wat ons betreft de beste bescherming tegen gehoorschade en tinnitus.

A post shared by Audinc hearing protection (@audinc_hearing)

Ook was het interessant om te horen wat voor ervaringen motorrijders hebben met lawaai en gehoorbescherming. Deze informatie gaan we zeker gebruiken om onze service te verbeteren en nog beter advies te geven. Hierbij willen we dan ook de organisatie van de Motorbeurs en alle bezoekers hartelijk bedanken voor het leerzame weekend! Wij gaan nu aan de slag om alle orders te verwerken, zodat jij je oordoppen binnenkort op de deurmat ziet vallen.

Motor oordoppen bestellen

Heb jij de beurs gemist? Of twijfelde je, maar wil je nu alsnog motor oordoppen bestellen? Geen probleem. Je kunt bij ons altijd terecht voor motor oordoppen, in alle soorten en maten. Lees hier meer omtrent onze motorproducten.

Mocht je meer informatie willen dan kun je uiteraard ook nog eens vrijblijvend contact met ons opnemen.

Lees ook eens onze blog over oordoppen voor festivals

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming voor motor
oordoppen motorMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023