100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Voortaan ook Oordoppen aanmeten in Breda en Rotterdam!

Voortaan ook Oordoppen aanmeten in Breda en Rotterdam!

17 juni 2020 | Geschreven door Steven

Dat we in een vreemde periode zitten, dat hoeven we jullie niet meer te vertellen. Waar we het in plaats daarvan over willen we hebben is wat Audinc de afgelopen maanden heeft gedaan en belangrijker nog…onze twee gloednieuwe servicepunten in Rotterdam en Breda. Hiermee kunnen we jouw als klant wellicht nog sneller van oordoppen voorzien.

Toen in maart aangekondigd werd dat het voorlopig niet meer mogelijk was om klanten te ontvangen moesten we een hoop afspraken annuleren. Het ging hier natuurlijk om bedrijven en particulieren die van gehoorbescherming voorzien wilde worden. Al hebben we vervolgens uiteraard niet stilgezeten. Zo hadden we nog een berg orders liggen die we inmiddels allemaal verwerkt hebben.

Naast het produceren van een grote hoeveelheid op maat gemaakte oordoppen zijn we ook bezig geweest met een aantal andere dingen. Zo hebben we maar liefst twee nieuwe servicepunten opgericht. Met als gevolg dat jullie nu ook in Breda en omgeving Rotterdam terecht kunnen om oordoppen te laten aanmeten.

Het is sinds een paar weken overigens weer mogelijk om aanmetingen te laten doen. Dit houdt in dat we je gehoorgangen opmeten, zodat we er oordoppen kunnen maken die exact op jouw gehoor zijn afgestemd. Uiteraard verlopen deze aanmetingen volgens een vernieuwd protocol met aangescherpte hygiëne maatregelen.

Mocht jij overwegen om op maat gemaakte oordoppen te nemen, dan kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken en vervolgens langskomen in Eindhoven, Amsterdam en sinds kort dus ook Breda en de omgeving van Rotterdam. Is dit echter nog steeds niet in jouw buurt? Wees dan gerust. Gezien we voor onze aanmetingen het hele land doorreizen is er een kans dat we de komende periode ook eens bij jouw in de buurt een afspraak hebben. Daarnaast kunnen we tegen een meerprijs ook op ieder gewenst moment bij je langskomen.

We kijken ernaar uit om je weer van dienst te kunnen zijn! De exacte locaties en mogelijkheden om ons te bereiken zijn te vinden op onze contactpagina.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
gehoorbescherming op maatMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023