100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Oordoppen motor | Met flinke korting!

Oordoppen motor | Met flinke korting!

20 januari 2019 | Geschreven door Steven

Als motorrijder loop je helaas veel risico om gehoorschade op te lopen. Niet alleen omdat motoren soms veel lawaai maken, maar met name vanwege het windruis. Als je 100 k/m per uur rijdt dan ligt het volume namelijk al rond de 94 decibel. Dit terwijl geluid vanaf 80 decibel al schadelijk is.

Gelukkig zijn op maat gemaakte oordoppen een uitkomst. Deze dempen allerlei soorten lawaai maar verhinderen niet dat belangrijke signalen in het verkeer gehoord kunnen worden. Wat ons betreft ideaal en eigenlijk ook onmisbaar voor iedereen welke regelmatig met de motor weggaat. Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van bluetooth. Meer informatie daarover is hier te lezen.

Mocht jij interesse hebben in oordoppen dan mag je altijd langskomen voor een afspraak. Je krijgt dan vrijblijvend advies en kunt vervolgens eventueel de oordoppen laten aanmeten. Indien gewenst kunnen natuurlijk ook bij jouw thuis langskomen.

Een andere optie is om bij onze stand langs te gaan op een beurs. In februari staan we namelijk op de motorbeurs in Utrecht! Dit evenement duurt van 14 tot 17 februari en zal uiteraard weer plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht.

Spreek ons gerust aan voor vrijblijvend advies. Mocht je ervoor kiezen om direct oordoppen te laten aanmeten dan krijg je meer dan 20 euro korting. Dat is bovenop een prijs welke sowieso al vrij laag is. Gezien het feit dat wij de oordopjes in ons eigen laboratorium ontwikkelen kunnen we de kosten beperkt houden. Blijf onze site in de gaten houden voor de meest actuele prijs.

Kun jij niet tijdens de beurs in Utrecht? Dan zijn er nog genoeg andere evenementen waar wij te vinden zijn. We stonden dit weekend bijvoorbeeld op de Noordelijke motorbeurs in Assen, waar we ook mensen hebben voorgelicht en ter plekke enkele oordoppen aangemeten.

Mocht je nu al vragen hebben dan is het altijd mogelijk om ons te bellen of een mail te sturen.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming voor motor
oordoppen motorMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023