100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Oordoppen op maat in Zwolle en Den Haag

Oordoppen op maat in Zwolle en Den Haag

2 januari 2023 | Geschreven door Steven

Twee nieuwe servicepunten voor je gehoorbescherming op maat 

Ben je een fanatieke hobbyklusser, frequente concert- en festivalbezoeker of rijd je veel motor? Dan kom je regelmatig met flink wat lawaai in aanraking. Dat is niet alleen hinderlijk, maar ook slecht voor je gehoor. En gewone oorpropjes en oorkappen bieden dan eigenlijk niet de bescherming die je nodig hebt. Bij Audinc zorgen we voor gehoorbescherming op maat voor allerlei toepassingen. Denk aan otoplastieken op maat die perfect aansluiten op jouw gehoorgang. Maar ook aan oordoppen voor tijdens het zwemmen, die wel geluid, maar geen water doorlaten. Of waarmee je tijdens het zwemmen of surfen naar muziek luistert. 

Ben je op zoek naar de beste bescherming voor jouw oren? Dan helpen we je bij Audinc graag. Kom eens langs bij een van onze twee nieuwe servicepunten voor oordoppen op maat in Zwolle of Den Haag.  

Oordoppen op maat aanmeten in Zwolle of Den Haag

Kom je voor oordoppen op maat naar een van onze nieuwe servicepunten in Zwolle of Den Haag? Dan willen we eerst van je weten waarvoor je de oordoppen nodig hebt. Die informatie hebben we nodig om de juiste filter te kiezen. Voor motorsport is een andere filter nodig dan voor bescherming tegen het geluid op festivals. 

Vervolgens maken we een afdruk van je gehoorgang. Daar gaat een korte inspectie van de oren aan vooraf. We moeten eerst kijken of het niet nodig is om de oren door de huisarts te laten uitspuiten. Blijkt dat niet het geval? Dan plaatsten we een watje in de oren om te bepalen hoe diep de gehoorgangen zijn en het trommelvlies te beschermen. We spuiten een siliconenpasta in de gehoorgangen en hebben na slechts 3 minuten een uitgeharde afdruk.  

Het aanmeten van otoplastieken is geheel pijnloos. Na zo’n 2 weken kan je de oordoppen op maat in Zwolle of Den Haag ophalen. Bij spoed is levering in maximaal 5 werkdagen mogelijk. 

Servicepunt voor je oordoppen op maat 

Wist je dat je oren elk jaar gemiddeld zo’n 2,2 millimeter groeien? En dat de gehoorgang uit deels elastisch kraakbeen bestaat, waardoor de vorm na verloop van tijd verandert? Dat betekent dat je na ongeveer 5 jaar merkt dat de pasvorm van je oordoppen niet meer perfect is. Bij Audinc lossen we dat graag voor je op met een pasvormtest. Ook daarvoor kan je met je oordoppen op maat bij een van onze nieuwe servicepunten in Zwolle of Den Haag terecht.

En kom gerust ook naar een van onze servicepunten voor het ultrasoon reinigen van je oordoppen op maat. Of voor kleine aanpassingen en reparaties die na intensief gebruik ontstaan. 

Nu ook oordoppen op maat in Zwolle en Den Haag 

Bij Audinc hadden we al servicepunten in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Breda, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam en Maastricht, maar nu kom je voor oordoppen op maat ook naar Zwolle en Den Haag. Woon je in de buurt en wil je jouw oren de beste bescherming bieden? Maak dan vandaag nog een afspraak. Onze professionals kijken ernaar uit om je aan de gehoorbescherming te helpen die het beste bij je past.  

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
gehoorbescherming op maatMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023